Of daffodils and dog teams: Reflections on leadership (Albanian) Narcisët dhe ekipet-qen: Reflektimi në Udhëheqësi

dc.contributor.authorGoddard, Timen
dc.date.accessioned2007-02-05T17:56:05Z
dc.date.available2007-02-05T17:56:05Z
dc.date.issued2002
dc.description.refereedYesen
dc.format.extent17332 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.identifier.citationKorespodenca e lidur me këtë letër duhet të adresohet J. Tim Goddard-it, Fakulteti i Arsimit, Univerziteti Calgary, 2500 University Drive NW, Calgary, Alberta T2N 1N4. Posta elektronike mund të dërgohet përmes internetit në goddard@ucalgary.caen
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.11575/PRISM/35642
dc.identifier.isbn0761949240
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1880/44281
dc.language.isoalben
dc.publisherSage Publicationsen
dc.publisher.corporateUniversity of Calgaryen
dc.publisher.facultyEducationen
dc.publisher.urlhttp://www.sagepub.com/booksProdDesc.nav?prodId=Book225021en
dc.subjectEducationen
dc.subjectEducational Leadsershipen
dc.titleOf daffodils and dog teams: Reflections on leadership (Albanian) Narcisët dhe ekipet-qen: Reflektimi në Udhëheqësien
dc.typebook part
thesis.degree.disciplineEducationen
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Of_daffodils_and_dog_teams(Albanian).pdf
Size:
16.93 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
license.txt
Size:
1.88 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: